MX - ATV - ENDURO GRAFIKE

Extreme Design se profesionalno ukvarja z izdelavo MX – motokros, ATV – štirikolesnik in enduro grafik. Za izdelavo nalepk uporabljamo visoko kakovostne materiale. Grafike izdelamo glede na vaše želje, priložene slike ali celo tudi kopijo grafik že obstoječih ali poškodovanih nalepk.

#01
#02
#03

ZA VAS IZDELAMO :

Po dogovoru je mogoča polepitev motornega kolesa tudi pri nas. Polepitev opravimo strokovno, hitro in ugodno.

V našem podjetju vam nudimo tudi dobavo plastik za vse vrste modelov motorjev. Za več informacij nas kontaktirajte na info@extreme-design.si .

IZBIRA LAMINACIJE?

GLOSS / SIJAJ

Sijaj ali gloss laminacija je največkrat uporabljena laminacija za izdelavo grafik. Uporabljajo jo v vseh priznanih dirkalnih ekipah po svetu. Sijaj ali glos laminacijo je mogoče uporabiti v kateremkoli dizajnu grafičnega kompleta, saj lepo izpostavi barvo in doda grafiki lep sijaj.

MAT / MATTE

Mat ali matte laminacija ima podobne lastnosti kot sijaj / gloss laminacija. Mat laminacijo je prav tako mogoče uporabiti v kateremkoli dizajnu grafičnega kompleta, vendar najlepše pride do izraza na temnih barvnih odtenkih oziroma temnejših dizajnih.

V naši ponudbi tudi:

– polepitev in nalepke iz fluorescentne folije (rumena, zelena, oranžna, roza)

– polepitev platišč (trakovi – fluo trakovi)

– zaščitna folija (antizdrsna)

- POSLIKAVA MOTORNIH SANI

Ukvarjamo se tudi s poslikavo za vse tipe motornih sani.Izdelamo vam komplet grafiko za polepitev sani in po dogovoru pri nas tudi polepimo.Nalepke na saneh ščitijo samo plastiko in vizualno polepšajo sani ter naredijo jih športnega videza.Za izdelavo grafik uporabljamo visoko kakovostne materiale.

- TISK NA MOTOKROS DRESE

Tiskamo tudi na motokros drese, kot seveda na vse ostale drese za druga športna področja. Oblikujemo grafično predlogo številke s priimkom ali grafično oblikovanje celotnega dresa. Po želji tudi dotisnemo na obstoječ dres, znamke, številke, logotipe…

“Če vam je pomembna kvaliteta, kot tudi ugodna cena, smo pravi naslov za vas!”