TISKARSKE STORITVE

V podjetju Extreme Design se ukvarjamo s tiskom tiskovin, katere vam lahko po želji grafično oblikujemo, z veseljem tudi svetujemo hkrati pa vam zagotavljamo kakovostno in hitro izdelavo. Z našim znanjem sledimo novim trendom in skrbimo za našo tehnološko dovršenost naše opreme. Če že imate pripravljeno grafično podobo tiskovine nam jo pošljite v PDF formatu.

Nudimo vam izdelavo:

– vizitke
– letaki
– koledarji
– darilni boni
– etikete
– servisni listki
in še mnogo več…

- VIZITKE

Vizitka je pomembno orodje za komunikacijo in predstavitev podjetja, zato mora vizitka izgledati edinstveno in dodelana do te mere, da boste pustili vtis.Glede na naše dolgoletne izkušnje in reference bomo za vas izdelali prav takšno vizitko s katero boste zadovoljni in prodorni na vašem področju.Vizitke vam po vaših željah lahko oblikujemo mi ali pa nam pripravo pošljete sami.

- LETAKI

Letaki so namenjeni večji končni ciljni skupini ljudi, zato morajo biti izdelani oziroma oblikovani tako, da bodo pritegnili prav vsake oči, hkrati pa moraj tudi biti razumljivi in pregledni.Ne glede na modernizacijo in digitalizacjo sveta, so letaki še vedno priljubljeni med ljudmi.Letak vam po vaših željah lahko oblikujemo mi ali pa nam pripravo pošljete sami.

- KOLEDARJI

Tako za poslovna darila kot tudi osebno rabo vam izdelamo koledarje z vašim motivom oziroma dizajnom.

- ETIKETE

V našem podjetju vam nudimo izdelavo kvalitetnih etiket večje ali manjše količine. Na voljo različne velikosti in oblike. Etikete so kvalitetne izdelave zato jih lahko uporabite na vinskih steklenicah, kozmetičnih embalažah, promocijskih izdelkih itd.
NOVO V PONUDBI – tisk bele barve na vse vrste folij!

- DARILNI BONI

Izdelava darilnih bonov za podjetja. Veliko ljudi nima idej kaj kupiti za darilo, ponudite jim darilni bon. Nudimo vam grafično oblikovanje in izdelavo večje količine darilnih bonov.

- SERVISNI LISTKI

Izdelava servisnih listkov za profesionalne in privatne avtomehanične delavnice. Po želji oblikujemo dizajn za servisne listke z vašim logotipom ali znamkami avtomobilov. Izdelava tudi večjih količin.