IZDELAVA NALEPK

Izdelamo vam nalepke za vsa področja uporabe!

Izdelava nalepk je naša glavna dejavnost s katero se ukvarjamo že od samega začetka.
V teh letih smo si nabrali dovolj izkušenj, da vam lahko ponudimo kakršnokoli nalepko. Nalepke vam lahko izdelamo na različne načine, od samega klasičnega izreza iz folije do zahtevnejših nalepk, ki jih barvno natisnemo s pomočjo primernega tiskalnika. Nalepke se lahko lepijo na različne podlage. Lahko se jih lepi na stene, kovino, plastiko, les, steklo, tekstil, itd.
Na podlagi želja stranke, kjer se bodo uporabile nalepke izberemo tudi primerne materiale oziroma folije iz katere bomo izdelali nalepke.

Uporabljamo visokokvalitetne folije svetovno znanih proizvajalcev, zato vam tudi nudimo garancijo na nalepke izdelane pri nas. Po želji in naših priporočilih vam lahko tudi nalepke dodatno zaščitimo, kar nalepkam podaljšuje življenjsko dobo ter dodatno ščiti nalepke pred vremenskimi vplivi.

Novo v naši ponudbi :
UV TISK - TISK BELE BARVE

Novo v naši ponudbi je UV-LED TISK, ta nam zagotavlja hitro, širšo in kvalitetno izdelavo tiskovin. S takojšnjim strjevanjem oziroma sušenjem barve, je mogoče doseči, da je produkt takoj pripravljen za uporabo. UV-LED TISK je tudi okolju prijazen. Novo v ponudbi tudi TISK VEČJIH FOMATOV.

ZAKAJ JE UV-LED TISK BOLJŠI:

– takojšnja uporaba produkta
– okolju prijazen tisk
– globlje in bolj kontrastne barve
– tisk bele barve
– tisk na vse vrste folij (krom, fluo)

V našo dosedanjo tehniko tiska smo dodali še BELO BARVO. Sedaj nudimo možnost tiska bele barve na vse vrste folij. Bela barva je idealna za uporabo tiska prozornih nalepk ali pa tiska na posebne folije (krom, fluo…). Tisk z belo barvo služi kot podložna barva pri temnih ali barvastih folijah, da so tiskane barve dovolj intenzivne.

STENSKE NALEPKE

Za stenske nalepke uporabljamo samolepilno folijo mat videza, katero lahko namestimo na steno in tudi odstranimo brez težave in ostankov lepila. Izbira barve in velikost ter količina je po želji stranke. Možna je izdelava tiska fototapete za polepitev celotne stene ali vrat. Grafiko katero želite nam pošljete vi ali pa jo za vas v celoti pripravimo mi.

stenskenalepke

TALNE NALEPKE

Talne nalepke so namenjene označevanju tal v podjetjih, trgovinah, pisarnah itd. Bistvena razlika talnih nalepk od klasičnih je v tem, da so te zaščitene s posebno laminacijo, kar pomeni, da je odporna na zunanje vplive. Laminacija, ki je na nalepki je antizdrsna. Talne nalepke vam oblikujemo po vaših željah ali v skladu s predpisi. V kolikor je polepitev prezahtevna za vas lahko po dogovoru pridemo tudi na lokacijo in polepitev opravimo mi.

NALEPKE ZA VOZILA

Izdelava nalepk za vozila je možna na dva načina, izrez klasične folije ali pa tisk same nalepke. Izdelujemo reklamne nalepke za podjetja za polepitev službenih vozil za večjo prepoznavnost in reklamo. Izdelujemo pa tudi nalepke za zasebne namene kot so, nalepka otrok v avtu, znamke, različni napisi i podobno po želji stranke.

Če še nimate ideje kakšno nalepko bi izbrali za vaše vozilo obiščite našo spletno trgovino, mogoče ravno tam najdete pravo za vas.

NALEPKE ZA STEKLO

Nalepke za steklo vam lahko izdelamo kot izrez iz klasične folije,luknjičasta folija-one way vision, peskana folija in pa zrcalna folija.
Nalepke, ki so izrezane iz klasične folije vam naredimo po poljubni velikosti, obliki , barvi in količini.

One way vision folije so namenjene za polepitev stekel na objektih in vozilih, na katero vam lahko tudi natisnemo reklamno grafiko.

Peskane in zrcalne folije so namenjene predvsem za polepitev stekel na objektih. Izboljšajo izgled samega objekta hkrati pa poskrbijo za zasebnost.

TISK ZA KUHINJSKA STEKLA

Pri tisku za kuhinjska stekla govorimo o fototapeti za kuhinjsko steklo. Fototapeto za kuhinjsko steklo vam lahko grafično oblikujemo v našem podjetju ali pa nam pošljete željeno grafiko ali sliko, vendar mora biti slika visoke ločljivosti. Kuhinjske fototapete so namenjene boljšemu izgledu kuhinje in samega prostora.

MAGNETNE NALEPKE

Magnetne nalepke so namenjene za polepitev ravnih kovinskih površin, kot so vozila, vrata, hladilniki in podobno podlago na katero se lahko pritrdi magnet. Glavna lastnost magnetnih nalepk je ta, da so enostavno odstranljive in dopuščajo možnost prenosa na druge ravne kovinske podlage. Podlaga za polepitev mora biti ravna, čista in suha.

ODSEVNE / REFLEKTIVNE NALEPKE

Odsevne / reflektivne / odobjne nalepke so namenjene za označevanje, reklamne nalepke, opozorilne nalepke. Folija za odsevne nalepke deluje na principu svetlobe, torej, ko svetloba obsije nalepko se ta odbije in zasveti. V naši ponudbi je na voljo tudi več barv odsevne folije.

TRANSLUCENTNE FOLIJE

Translucentne folije so namenjene za izdelavo svetlobnih reklamnih tabel in drugih svetlobnih produktov, kjer folija ob osvetlitvi z zadnje strani zasveti.

OPOZORILNE / OZNAČEVALNE NALEPKE

Izdelujemo opozorilne in označevalne nalepke v skladu s predpisi ali po vaših željah. Izdelamo jih lahko v obliki nalepke, ki se lepi na željeno površino ali pa jih izdelamo kot tablo, ki se potem pritrdi na podlago. Namenjene so za notranjo uporabo kot tudi zunanjo uporabo.

3D NALEPKE

Izdelujemo tudi 3D nalepke, ki se lahko uporabljajo kot reklamne nalepke ali za zasebno uporabo. 3D nalepke so bolj odporne na zunanje dejavnike in dajejo 3D izgled. 3D nalepke imajo približno 1mm debel prozoren nanos, ki daje nalepki globino in kompaktnost. Večino 3D nalepk izdelamo za podjetja, za predstavitev ali pritrditev nalepke na končen produkt.

FOLIJE S POSEBNIM UČINKOM

Krom folija (imitacija kroma, v srebrni ali zlati barvi)

Karbon folija (imitacija karbona, v beli ali črni barvi)

Fluo folija (vpadljiva folija, v rumeni, zeleni, oranžni in roza barvi)