POSLIKAVE VOZIL & WRAP

POSLIKAVE VOZIL

V podjetju Extreme Design bomo z veseljem in strokovno poskrbeli, da bo vaše vozilo polepljeno kot ste si zamislili. Poslikava vozil je namenjena poslovnim in zasebnim namenom. Izvajamo poslikavo vozil za podjetja, ker želijo boljšo prepoznavnost na trgu ali pa samo reklamo. Grafiko za vozilo vam v celoti lahko pripravimo mi. Poslikava vozil pa je namenjena tudi privatnim namenom, kot so poslikave avtodomov, prikolic, kombijev.

V naši spletni trgovini vam je na voljo tudi pester izbor nalepk/grafik za poslikavo počitniških vozil.

CAR WRAP

Car wrap je polepitev vozila v celoti ali polepitev posameznega dela na vozilu. Izbira folije je odvisna od same želje kako in v kakšno barvo se bo lepilo vozilo. Za car wrap se uporabljajo folije, ki so namenjene za polepitev vdrtih ali izbočenih površin. Car wrap se lahko izvede za polepitev vozila kot reklamo v celoti ali za privatne namene.
Za car wrap priporočamo da je lak na samem vozilu dobro ohranjen, ker lahko nastanejo poškodbe pri odstranjevanju folije, saj kot posledica se lahko lahko lak odlušči, v najslabšem primeru pa odstopi tudi barva.

V primeru, da se vozilo v celoti polepi pomeni predelavo vozila! To pomeni, da je potrebno vozilo po končani predelavi odpeljati na pooblaščeno organizacijo za tovrstne preglede. Vsaki stranki priložimo vso potrebno dokumentacijo, ki je potrebna pri nadaljnem pregledu vozila.

POSLIKAVA MOTORNIH KOLES

V podjetju Extreme Design vam nudimo tudi poslikavo motornih koles. Motorno kolo vam lahko polepimo v celoti po naročilu ali pa izdelamo samo posamezne nalepke. Poslikavo motornega kolesa vam naredimo glede na vaše želje, priložene slike ali celo tudi kopijo že obstoječih ali poškodovanih nalepk. Za izdelavo uporabljamo visokokakovostne materiale.

Na voljo tudi:
– polepitev in nalepke iz fluorescentne folije (rumena, zelena, oranžna, roza)

– polepitev platišč (trakovi – fluo trakovi)

Po dogovoru je mogoča polepitev motornega kolesa tudi pri nas. Polepitev opravimo strokovno, hitro in ugodno.

POSLIKAVA PLOVIL

Poslikava plovil je najhitrejša in najugodnejša rešitev za boljši izgleda plovil, bodisi vodnega skuterja, čolna, jahte, gliserja… S poslikavo plovilo dobi dodano vrednost, atraktiven videz in tudi ga delno tudi zaščitimo, odvisno od same polepitve. V kolikor pa že imate starejše plovilo pa lahko s polepitvijo in minimalnim stroškom povrnete v prvoten sijaj.

Na voljo tudi:
– izdelava registrskih označb za plovila
– polepitev in izdelava proti-zdrsnih nalepk
– polepitev in nalepke iz fluorescentne folije (rumena, zelena, oranžna, roza)